SEOPLATSEN | WAHLSTEDTS BIL ledigt jobb lastbilsmekaniker bussmekaniker tungmekaniker släpmekaniker Askersund Linköping
WAHLSTEDTS
BIL
ledigt
jobb
lastbilsmekaniker
bussmekaniker
tungmekaniker
släpmekaniker
Askersund
Linköping

Wahlstedts Bil AB

logo

Wahlstedts Bil AB har ett ledigt jobb som lastbilsmekaniker i Motala. Du är bussmekaniker, tungmekaniker, släpmekaniker, lantbruksmekaniker. Du kan pendla ifrån Askersund, Linköping.

Vi söker en Lastbilsmekaniker till vår lastbilsverkstad. Arbetsuppgifter Arbetet omfattar alla förekommande reparations-och servicearbeten inom lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer. Din bakgrund Fordonsteknisk utbildning. Arbetserfarenhet från lastbilar, bussar, lantbruksmaskiner, släp eller elektronik inom tunga sidan. Dina personliga egenskaper är att du har ansvarskänsla, engagemang, noggrannhet, datorvana och att du kan arbeta självständigt och som i grupp. Du har minst B-körkort, gärna fler behörigheter.

Varmt välkommen med din ansökan snarast. För mer kan du ringa Owe Eriksson 0141-202516 eller Mauritz Wahlstedt 0141-21 60 31. Ansökan skickas till owe.eriksson@wahlstedtsbil.se eller via formuläret.

Du får jobba med ett av världens bästa och finaste varumärken inom branschen. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bekostar utbildning för C körkort om så behövs. Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kolleger inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du har stora möjligheter att utvecklas inom yrket. Du har kundens behov som främsta utgångspunkt i ditt arbete och vi ser gärna att du har en noggrann läggning samt en positiv attityd.

Leverantörens presentation