SEOPLATSEN | GRANITOR ELECTRO ledigt jobb säkerhetstekniker låstekniker servicetekniker installatör montör CCTV larm brand passage Munkedal Vänersborg
GRANITOR
ELECTRO
ledigt
jobb
säkerhetstekniker
låstekniker
servicetekniker
installatör
montör
CCTV
larm
brand
passage
Munkedal
Vänersborg

Granitor Electro AB

logo

Granitor Electro AB har ett ledigt jobb som Säkerhetstekniker i Trollhättan Uddevalla: Du har erfarenhet låstekniker, servicetekniker, installatör CCTV, larm, brand, passagesystem. Du kan pendla ifrån Munkedal, Vänersborg.

Vi satsar i Trestad (Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla) och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa! I arbetet som säkerhetstekniker hos oss kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av våra kunders säkerhetsanläggningar. Arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Du blir en del av vårt specialiserade säkerhetsteam och kommer att arbeta nära våra andra verksamhetsområden elinstallation samt fastighetsautomation. Vi utgår alla från vårt gemensamma kontor i Trollhättan. Här träffas vi gärna och byter erfarenheter för tillsammans kunna leverera helhetslösningar i toppklass till våra kunder.

Frågor om tjänsten besvaras av: AVDELNINGSCHEF Tommy Hom Melloff 0721-686861. Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Ansök HÄR på GRANITORS HEMSIDA

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Leverantörens presentation