SEOPLATSEN | ACTEMIUM lediga jobb programmerare systemutvecklare PLC HMI SCADA Uddevalla Kungälv
ACTEMIUM
lediga
jobb
programmerare
systemutvecklare
PLC
HMI
SCADA
Uddevalla
Kungälv

Actemium AB

logo

Actemium AB har lediga jobb som programmerare, systemutvecklare PLC, HMI, SCADA i Stenungsund. Du kan pendla ifrån Uddevalla, Kungälv.

Automationsingenjör / Programmerare Vill du vara med på vår digitaliserings- och energiomställningsresa? Är du en driven och nyfiken automationsingenjör som är intresserad av nya utmaningar? Vill du också arbeta i en organisation med en stabil grund och en stark utveckling och sammanhållning? Då kan det vara dig vi söker! Du kommer att tillhöra en större koncern med varumärken såsom Actemium, Emil Lundgren, Eitech Electro och INAC som erbjuder tjänster inom elteknik och automation. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng och samtidigt får du tillgång till vårt världsomspännande nätverk där säkerhet, ansvar och en vilja att dela kunskap och kompetens står i fokus. Din roll Som automationsingenjör kommer du att utgå från vårt kontor i Stenungsund, men våra industriprojekt finns runt om i Sverige. Vi är en agil affärsenhet inom Actemium med kärnkompetens inom automation och industriell teknik som utför skräddarsydda automationslösningar för broar och andra infrastrukturprojekt med samhällsviktiga funktioner. Vi har bland annat utfört el- och styranläggningar på den nya Hisingsbron där vi gjort allt jobb med PLC och SCADA. Nu söker vi dig som vill vara och bidra till att ta Actemium Stenungsund in i framtiden.

Varmt välkommen med frågor till: avdelningschef Tomas Taglind, tfn 070 416 68 11. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök HÄR på ACTEMIUMS HEMSIDA

Vi utvecklar lösningar för att förbättra och optimera kundernas system och processer inom el- och automationsindustrin, från strömförsörjning till automationsstödd tillverkningskontroll. Genom vårt marknadsorienterade kunnande och drivna tillvägagångssätt anlitas vi ofta för omfattande och komplexa projekt. Vi bildar ett nätverk av specialister som tillsammans med våra kunder förbättrar deras produktionsprocesser. Vårt nätverk består av 350 affärsenheter som är 100% dedikerade till industrin. Dessa affärsenheter finns i 40 länder runt om i världen och vanligtvis nära våra kunder.

Leverantörens presentation