SEOPLATSEN | ASSEMBLIN ledigt jobb serviceelektriker ECY-elektriker installationselektriker entreprenadelektriker Örebro
ASSEMBLIN
ledigt
jobb
serviceelektriker
ECY-elektriker
installationselektriker
entreprenadelektriker
Örebro

Assemblin EL

logo

Assemblin EL har ett ledigt jobb som Serviceelektriker i Örebro. Du är ECY-elektriker, installationselektriker, entreprenadelektriker.

Serviceelektriker till Assemblin El Örebro. Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor? Då är Assemblin rätt väg framåt för dig! Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med fler serviceelektriker. I Örebro har vi stora ramavtalspartners och är breda på både service samt säkerhet.

Varmt välkommen med frågor till: Johan Nilsson Servicechef E-mail: johan.x.nilsson@assemblin.se 010-472 40 97. 073-144 03 81. Rekrytering sker löpande.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Leverantörens presentation