SEOPLATSEN | ONECO lediga jobb montör installatör telecom mobil vindkraft masttekniker Boden Kalix
ONECO
lediga
jobb
montör
installatör
telecom
mobil
vindkraft
masttekniker
Boden
Kalix

OneCo Networks AB

logo

OneCo Networks AB har lediga jobb som montör, installatör inom telecom, mobil, vindkraft, masttekniker i Luleå, Norrbotten. Du kan pendla ifrån Boden, Kalix.

Resande installatör inom Försvarets Telenät till affärsområde Defence Fundera på om du kan svara JA på följande tre frågor: 1. Är du OK med att tjänsten kräver cirka 150 hotellnätter per/år? 2. Kan du tänka dig att klättra i master och torn med en höjd av cirka 30–60 meter? (inget skallkrav) 3. Är du svensk medborgare för tjänsten kräver registerkontroll hos Säkerhetspolisen? Låter det intressant? Vi söker nu en resande installatör till OneCo Networks, avdelning Defence.

Ansök till tjänsten idag! Arbetssökande är välkomna att maila eventuella frågor om tjänsten till resurschef Stefan Fredriksson e-post: stefan.fredriksson@oneco.se Intervjuer genomförs efter semestrarna. Varmt välkommen med din ansökan!

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!

Leverantörens presentation