SEOPLATSEN | ASSEMBLIN lediga jobb projektledare arbetsledare säkerhet passagesystem larm CCTV brand Göteborg Västra Götaland
ASSEMBLIN
lediga
jobb
projektledare
arbetsledare
säkerhet
passagesystem
larm
CCTV
brand
Göteborg
Västra
Götaland

Assemblin EL

logo

ASSEMBLIN har lediga jobb som projektledare arbetsledare säkerhet, passagesystem, larm, CCTV, brand i Göteborg, Västra Götaland.

Projektledare till vår säkerhetsavdelning i Göteborg. Vill du tillhöra vårt A-team? Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med Projektledare till vår säkerhetsavdelning i Göteborg. Vi söker en projektledare som ska arbeta mot våra statliga avtalskunder och en projektledare som arbetar mot entreprenader. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Dessutom har vi kul på jobbet! Vi erbjuder Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team.

Varmt välkommen med frågor till: Ronny Kramer Avdelningschef Säkerhet ronny.kramer@assemblin.se. Tel: 010-472 32 37, 070-828 35 51. Rekrytering sker löpande så skicka in ansökan snarast, tack.

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Leverantörens presentation