SEOPLATSEN | A N MÄTTJÄNSTER ledigt jobb senior erfaren mättekniker mätningstekniker utsättare mätingenjör Luleå Norrbotten
A
N
MÄTTJÄNSTER
ledigt
jobb
senior
erfaren
mättekniker
mätningstekniker
utsättare
mätingenjör
Luleå
Norrbotten

A.N. Mättjänster AB

logo

A N MÄTTJÄNSTER har lediga jobb som mättekniker, utsättare och mätingenjör i Luleå, Norrbotten.

Mätningstekniker Västerbotten & Norrbotten. Mätningstekniker/-ingenjör med placeringsort Umeå/Skellefteå. Till våra uppdrag i Västerbotten och Norrbotten söker vi dig som: Idag jobbar som mätningstekniker och har minst 1 år erfarenhet Är en kvalitetsdriven lagspelare Har goda sociala egenskaper Är noggrann Är ansvarstagande Har förmåga att etablera goda relationer med kunderna Har god samarbetsförmåga Är teknikintresserad. Arbetsuppgifter: Fältarbete ute på projekt främst i Västerbotten, men även andra delar av landet kan förekomma. Arbetet kommer innebära resor och traktamentsjobb i stor utsträckning. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan byggutsättning ute i fält, detaljinmätningar, volymberäkningar, redigering av mätdata, bygga maskinstyrnings modeller mm. Vi erbjuder: -Friskvårdsbidrag -Sjukvårdsföräkring -Teambuilding resor årligen -Kurser -Resultatbaserad bonus -Företagsbil för resor i tjänst alternativt kan man bli erbjuden förmånsbil efter en viss tids anställning -4-6 gemensamma företagsmiddagar per år Vill du bli en viktig kugge i vårt hjul så är du välkommen med din ansökan: Kvalifikationer: B-körkort är ett krav Välbekant med något av följande program: Topocad, SBG-geo eller Gemini Goda kunskaper och erfarenhet av GNSS och totalstationsmätning Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning 3 månader. Lön: Individuell lönesättning.

Varmt välkommen med frågor & din ANSÖKAN till: Andrè Nykvist, VD. Tel: 070-5632626. Ansökan skickas till: info@mattjanster.se. Märk din ansökan med ”Ansökan mätningstekniker/-ingenjör”. Urval sker löpande.

A.N Mätningstjänster AB firar nästa år 20 år som företag. Vi är ett starkt sammansvetsat gäng som hjälper varandra och drivs av att göra ett bra jobb. Hos oss är det högt i tak och korta beslutsvägar. Vi omsätter idag runt 20 miljoner per år och är ett av Norrlands största renodlade mätkonsultföretag. Vi har väldigt liten personalomsättning och månar om personalen som är vår största tillgång. A.N Mätningstjänster AB är ett av Norrlands största Mätkonsult företag med huvudkontoret baserat i Sundsvall. Vi driver idag kontor i Sundsvall, Stockholm och Luleå. Våra uppdrag är idag främst ute på projekt inom bygg & anläggning åt våra kunder samt projekteringsmätning. Vi arbetar med marknadsledande utrustning och programvaror. Vi drivs av vår passion att hjälpa våra kunder samt problemlösning. Vi är flexibla, kvalitetsdrivna och hjälper varandra i vår företagskultur.

Leverantörens presentation