SEOPLATSEN | MMXX MÄTTEKNIK lediga jobb mätchef chef mätteknik Halmstad Halland Kronoberg Skåne
MMXX
MÄTTEKNIK
lediga
jobb
mätchef
chef
mätteknik
Halmstad
Halland
Kronoberg
Skåne

MMXX Mätteknik AB

logo

MMXX Mätteknik AB har lediga jobb som Mätchef i Halmstad, Halland, Kronoberg, Skåne.

MMXX Mätteknik AB expanderar - är du vår blivande Mätchef? Vi växer & stärker nu vår närvaro i Halland, norra Skåne och Kronobergslän. I takt med vår expansion söker vi nu en mätchef som är redo att ta en aktiv roll i att leda och utveckla våra projekt. Vi söker dig som är redo att ta dig an utmaningar, leda på fältet och bidra till våra framgångsrika projekt med ditt expertkunnande inom mätteknik. Du kommer att spela en central roll i att utföra precisionsmätningar och säkerställa att våra klienters behov uppfylls. Vem är du? Som vår nya Mätchef bör du ha minst fem års relevant erfarenhet inom mätteknik. Du har ett giltigt B-körkort och behärskar svenska flytande, både i tal och skrift. Vi ser att du är kunnig i Trimble Access, TBC, SBG-Geo, Pix4D och Excel och har erfarenhet av att arbeta med Trimble-instrument. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som mätchef eller haft ansvar för personal- och ekonomifrågor. Du trivs med att leda andra men vill även vara ute på fält och utföra mättekniska uppdrag. Du är en person som ser positivt på utmaningar och är lösningsorienterad. Vad erbjuder vi? Hos MMXX får du en dynamisk och stödjande arbetsmiljö där du som Mätchef får möjlighet att direkt påverka både ditt team och de projekt du leder. Vi tror på att ge våra anställda frihet under ansvar och möjligheten att växa professionellt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och regelbundna utbildningstillfällen, som kompletteras med teambyggande aktiviteter. Dessa insatser syftar till att förstärka sammanhållningen inom teamet och uppskatta varje medarbetares unika bidrag, vilket ökar arbetsglädjen och stärker vår gemensamma arbetskultur. Du kan läsa mer om oss och våra projekt på vår hemsida eller sociala medier.

Varmt välkommen med frågor och din ANSÖKAN. CHRISTOFER ANGEL Delägare / Mättekniker → c.angel@mmxxab.se → 070-508 12 04. Rekrytering sker löpande, så välkommen snarast med din ansökan till: aktivitet@mmxxab.se. Är du den vi söker, eller känner du någon som skulle passa perfekt för denna tjänst? Dela eller skicka in din ansökan.

MMXX Mätteknik grundades år 2020 av Christofer Angel och Joakim Stenklyft, och har sedan des blivit ett ledande företag inom mättekniksbranchen. Vårt huvudkontor ligger i Oskarström, Halmstad, och vi är verksamma i flera regioner med fokus på projekt som kräver högsta precision och kvalitet. FÄRRE STEG och mer PRECISION! MMXX Mätteknik i Halmstad, Falkenberg, Helsingborg, Varberg med bred omnejd

Leverantörens presentation